Dagens hårtips!

Volym!



Alla e väll trött på att håret bara ligger klistrat mot huvudet utan minsta volym? Och speciellt för oss med längre hår då tyngden gör att håret inte orkar hålla sig uppe själv.

Men det finns många knep man kan ta till!

Många tycker håret blir så fint när man går till frisören och sen får man inte till de själv men hemligheten är bara att vi grundar från början med rätt produkter och har tekniken. Sen självklart lättare att göra det på någon annan än sig själv.

1. Använd ett bra volym shampo när du tvättar håret och ett valfritt balsam som inte tycker ner dina toppar.

2. Välj en bra volym produkt i håret tex. Mousse.
Börja föna håret upp och ner vänd, för att få in luft mellan håret och att produkten stadgar till.
Manya Fizzy mousse ca 150:-


Nu lite mer teknik
Börja borsta allt hår från ena örat och över de till andra sidan över huvudet, och föna detta håret tort år det hållet. Arbeta med borsten och fönen samtidigt för att dra håret runt mot nästa öra. (ej över ansiktet nu) Gör sedan samma sak med andra sidan.

När du sen släpper ner allt hår har du fått en bra och riktigt hållbar volym! Torka rsten av håret som vanligt och använd en rund borste för att föna in topparna för ett friskt resultat.

3. När de ska gå lite snabbare
Ta en tuperingskam och tupera ditt underhår! Ta inte för mycket hår åt gången, och när du tuperat ska du "låsa" tuperingen genom att typera andra hållet än du gjorde, allså baksidan av hårslingan.

Vill du de ska sitta hela dagen lägger du i lite dustit puder i botten av tuperingen.
Va sedan inte rädd för att borta över de översta håret för att dölja tuperingen och få en glansig yta.

Skulle du vilja ha mer volym i längderna om du har tunt hår? Locka! Locka håret och dra ut lockarna antingen med fingrarna eller en borste beroende på hur lockigt du vill ha de och vilken stil.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0