Smokey eyes tips!




Makeup Trender!


Nu till jul och nyår är det roligt med lite mörkare färger och då fungerar smokey eyes väldigt fint.
Det som jag alltid får många frågor om är hur man gör sotade ögon utan att se ut som en tvättbjörn :D

Här kommer steg för steg hur man gör!


#1 Det bästa är att använda sig av en primer som gör att ögonskuggan sitter bättre, man har ganska mycket olja på ögonlocket det är därför man lätt får en rand där ögonskuggan försvunnit.
En primer kan man påföra ned borste men jag föredrar fingrarna.


#2 Bas ögonskugga är en ljus färg som både kan vara matt eller med skimmer. En produkt som har skimmer i sig är att rekommendera för det öppnar upp ögat. Använd en stor fluffig borste och lägg skuggan hela vägen upp till ögonbrynet.


#3 Att använda en svart ögonskugga under en annan färg gör att den färgen blir mer intensiv så börja att lägga en svart skugga längs med fransraden ganska intensivt med en fastare borste som har kortare strån.
Sen tar man en valfri färg som man lägger med en fluffigare borste för att sudda ut hårda kanter. Den borsten drar man fram och tillbaka i globlinjen och bara lite ovanför.

#4 Använd en mindre sneställd pensel under ögat och dra den mörka skuggan tunt och sudda ut den med vilken färg du vill. (Ett tips är att använda en annan färg en den man har på locket bara för att få en roligare effekt!)

#5 Eyeliner! Mitt bästa tips är flytande eyeliner som som man drar längs med franskanten, tycker man att det e för jobbigt så e det bättre men en kajal som man suddar ut med en sneställd pensel.
Använd även kajal inne i ögat för en cat eye effect!


Jag på jobbet :D



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0